Fuglholt Biler / Biler på lager / Afhentning/levering

Fuglholt tilbyder afhentning/levringsservice

Aldrig før har danskerne købt så mange biler, langt fra hvor de bor. 
Internettet har gjort vores markedsplads meget større, hvilket også betyder, at vi har mange kunder, der kommer langvejs fra, for at købe bil hos os.

Men turen til Grindsted kan være lang og det kan ofte være uoverskueligt for den travle familie, at få flere ture til Grindsted passet ind i den travle hverdag, hvis de kommer langvejs fra - men fortvivl ikke - vi har en række løsninger, som gør din handel meget lettere.

Sæt din gamle og kør hjem i den nye bil

Ofte kan vi have din bil klar til levering samme dag. Det betyder, at når du kommer herned i den gamle bil, sørger vi for, at du kan køre hjem i den nye. Det sparer dig altså for en ekstra tur ned og hente din bil. Vi anbefaler dog, at du har kontaktet os på forhånd, hvis du ønsker at få din nye bil med hjem med det samme.

Flyv hertil og kør hjem i den nye bil

Til dig som ikke har en byttebil, kan vi tilbyde afhentning i lufthavnen. Vi ligger kun 15 min kørsel fra Billund Lufthavn. Så hvad enten du ønsker at køre hjem i den nye bil, eller blot ønsker en fremvisning af en af vores biler, henter vi dig gerne i lufthavnen. Det er nemt og bekvemt og sparer dig for en masse tid.

Nyhed
VW

VW e-Up!

VW e-Up!