Fuglholt Biler / CarGarantie

CarGarantie sikrer dig mod uforudsete omkostninger

Med en forsikring fra CarGarantie får du ekstra tryghed, når du handler ny eller brugt bil.

Som med alle andre forsikringer, håber man aldrig at få brug for sin mekaniske forsikring, men skulle uheldet alligevel være ude er CarGarantie din sikkerhed for dækning af uforudsete omkostninger og hurtig reparation uanset hvor du befinder dig i Europa.

Dækninger

Alle vores biler leveres med 12 måneders CarGarantie Basic.* Vi betaler altså for forsikringen på de største og dyreste dele af motor, gearkasse og aksel- og fordelergear.

Ønsker du en endnu bedre dækning på din nye bil, har du mulighed for, at opgradere til en Comfort eller Comfort Plus dækning i enten 12 eller 24 måneder. På linket nedenfor, kan du læse mere om dækningerne på de forskellige forsikringer.

Omregnet svarer dækningen på en CarGarantie Comfort ca. til 65 % af dækningen på en fabriksgaranti, mens Comfort Plus svarer til ca. 95 % af en fabriksgaranti.

Læs mere om dækningen her 

Priser

Du kan på linket nedenfor finde prisen på opgradering af din CarGarantie forsikring.

Da vi allerede har betalt for 12 måneders CarGarantie Basic, er priserne, du finder på nedenstående link, altså prisforskellen fra den forsikring der allerede følger med bilen og op til den forsikring, som du ønsker at opgradere til.

Læs mere her

Hvem er CarGarantie

Med næsten 50 års erfaring hører CarGarantie til de mest erfarneudbydere af forsikrings- og garantiløsninger i Europa.

Over 23.000 forhandlere i 21 lande tilbyder i dag en af CarGarantie’s løsninger,og pr. 1. januar 2017 kom Danmark også med på vognen.

CarGarantie har hovedsæde i Freiburg i det sydlige Tyskland, hvor over 500 medarbejdere er klar til at hjælpe vores mange kunder.

De har løbende over 2.100.000 biler og motorcykler kørende med et af deres produkter tilknyttet, og afregner hvert år omkring 700.000 reparationer.


Skulle du have yderligere spørgsmål til de mekaniske forsikringer fra CarGarantie, står vi naturligvis til rådighed på telefon 71 74 39 99

* Vi tager forbehold for, at enkelte biler kan falde uden for forsikringsbetingelserne, være omfattet af fabriksgaranti, som erstatter den mekaniske forsikring eller af andre grunde være undtaget. Vi henviser i øvrigt til CG Car-Garantie Versicherungs-AG for de fulde forsikringsbetingelser.

Nyhed
BMW

BMW 520d

Touring aut.
BMW 520d Touring aut.